https://gateway.trip.ir/api/

میدان چارلز آزناوور هنر و زندگی

به روز رسانی: 19 آبان ، 1399 جاذبه های گردشگری

میدان چارلز آزناوور هنر و زندگی

در مرکز شهر ایروان، میدانی به نام چارلز آزناوور اسطوره موسیقی ارمنی وجود دارد. این میدان یادبود هنرمندی است که با هنرش سراسر جهان را پیمود و با اینکه ملیت فرانسوی-ارمنی داشت، هر دو کشور او را متعلق به خود می دانند. شخصیتی خودساخته که مجله تایم در سال ۱۹۹۹ او را هنرمند قرن خواند. این میدان زیبا با مراکز هنری و فرهنگی، کافه ها و فضای دلنشین، مکانی مورد علاقه گردشگران است.

میدان چارلز آزناوور

خیابان آبوویان ایروان یک خیابان هنری و جوان پسند است که به نام شاعر و نویسنده ملی ارمنستان نامیده می شود. در این خیابان میدانی قدیمی و باشکوه وجود دارد که قبلا به نام همین نویسنده خاچاتور ابوویان نامیده می شد. این میدان در سال 2001 همزمان با دهمین سالگرد استقلال ارمنستان به نام خواننده و ترانه سرای معروف چارلز آزناوور تغییر اسم داد. فواره های میدان بر اساس 12 علامت ستاره شناسی طراحی شده است. پیرامون میدان آزناوور سینما مسکو، هتل گولدن تولیپ، خانه هنرمندان ارمنی و تئاتر دراماتیک استانیسلاوسکی قرار دارد. در این میدان رویدادهای فرهنگی مانند کنسرت موسیقی راک برگزار می شود. همچنین یک مجسمه و صفحه شطرنج نیز در گوشه ای از میدان چارلز قرار گرفته است.

میدان چارلز آزناوورمیدان چارلز آزناوور و شطرنج معروفش

گرند هتل ایروان

این هتل ستاره در سال ۱۹۲۶ با ۴ طبقه و ۱۰۴ اتاق در گوشه ای از میدان چارلز آزناوور ساخته شد. گرند هتل، قدیمی ترین هتل ایروان است که در محله کنترون قرار دارد. سال 1926 مصادف با دوران کمونیستی شوروی آغاز به کار کرد. معمار و طراح هتل نیکلای بنیاتیان است و به عنوان یک هتل گردشگری شناخته می شد. دردهه 1930 گرند هتل به یک پاتوق روشنفکری تبدیل شد. از اواخر دهه 60 کم کم به نام هتل ایروان شهرت پیدا کرد. بعد از فروپاشی شوروی در دهه 90 توسط یک شرکت ایتالیایی بازسازی و به نام رویال هتل گولدن تولیپ بازگشایی شد. شما می توانید با پرواز چارتر به ایروان سفر کنید و در هتل قدیمی اقامت دلپذیری داشته باشید.

گرند هتل ایروانگرند هتل ایروان از سال 1926 بخشی از میدان است.

سینما مسکو

سینما مسکو بزرگترین سینما در ایروان است.د دهه 30 حکومت شوروی کلیسای سنت پل و پطر ایوان را تخریب کرد و این سینما به جای آن ساخته شد. جشنواره معروف ارمنستان به نام زردآلوی طلایی در این محل سالانه برگزار می شود. معماران این ساختمان تیران ترکانیان و گورک کوچار هستند. در سال 1936 سینما با نمایش فیلمم پپو آغاز به کار کرد. در سال 1960 سینما بازسازی شد و در سال 1983 بخشهایی به آن اضافه شد. در حال حاضر دارای 4 سالن سینما به ظرفی 1000 صندلی دارد. یک تئاتر روباز نیز در بخش شرقی سینما قرار دارد.

سینما مسکوسینما مسکو در میدان چارلز آزناوور

در مورد ایروان بیشتر بخوانید:

یادمان های جاودان ایروان

گرند هتل ایروان

موزه چارلز آزناوور

اولین پروژه بنیاد ازنوو تاسیس خانه موزه ای به نام این هنرمند جهانی بود. این پروژه با حمایت دولت ارمنستان از سال 2007 کلید خورد. سال ۲۰۱۱ پس از اتمام موزه  با حضور چارلز ازناوور در ایروان افتتاح شد. در مراسم گشایش این مرکز فرهنگی رئیس جمهور فرانسه سارکوزی و رئیس جمهور ارمنستان سرژ سرکیسیان نیز حاضر شدند. این موزه ساختمانی پنج طبقه در نزدیکی کاسکاد قرار گرفته است. سال 2021 بخش مشارکتی موزه نیز فعالیت خود را آغاز کرد. از جذابیت های این موزه راهنمای صوتی زندگی چارلز  با صدای خود اوست. مراحل مختلف زندگی این خواننده بنام از کودکی تا  شهرت به همراه صفحه‌های گرامافون، آلبوم‌های موسیقی، پوسترها، جوایز موسیقایی، کتاب‌ها و عکس‌های ازناوور در معرض نمایش قرار دارد. بخش فرهنگی و آموزش موزه روی سه شاخه موسیقی، سینما و زبان فرانسه تمرکز دارد. برگزاره دوره های زبان فرانسه بر مبنای ترانه های چارلز  از بخشهای قابل توجه این موزه است. برای بازدید از دیدنی های ارمنستان خرید بلیط هواپیما تهران ایروان را فصل بهار فراموش نکنید.

زندگی چارلز آزناوور

چارلز آزناوور چهره ای جهانی در هنر است. او با اینکه سالها در فرانسه زیست و یک فرانسوی کامل محسوب می شد هرگز ریشه های ارمنی خود را فراموش نکرد و خود را یک ارمنستانی می دانست. عشق و عواطف عاشقانه پای ثابت ترانه ها و آهنگهای چارلز  مانند «لابوهم» هستند. او علاوه بر خوانندگی در زمینه سینما به عناون بازیگر فعالیت زیادی داشت. بازی در بیش از هشتاد فیلم و همراهی با کارگردانان صاحب نامی چون کلود شابرول، فرانسوا تروفو و فولکر اشلوندورف نشان از استعداد هنری او داشت. او همچنین توانست در طول زندگی خود سه کتاب نیز به چاپ برساند.

والدین چارلز از زمان نسل کشی ارامنه به پاریس مهاجرت کردند. شاهنور واغیناک آزناووریان سال ۱۹۲۴ در یکی از محلات پاریس به دنیا آمد. پدرش مدتها در کافه ها می خواند. شغل پدر او را به خوانندگی کشاند و از سن پایین روی صحنه رفت.  چارلز  به جای ادامه تحصیل همراه گروههای نمایش سفر می کرد.  او در دهه 40 کمک کم سر زبنها افتاد و به صورت جدی خواننده شد. در زمان جنگ جهانی خانواده چارلز  به اقلیتهای یهودی و ارمنی برای فرار از دست نازیها کمک می کردند. چارلز  به خاطر این فعالیت انسانی جایزه والنبرگ دریافت کرد. او بعد از جنک دوباره به سر وقت بازیگری رفت. استعداد چارلز  در خواندن بی نظیر بود و توانست 91 آلبوم موسیقی منتشر کند. از او بیشتر از 1200 ترانه به جا مانده است.

زندگی چارلز آزناوورزندگی چارلز آزناوور کامل وقف هنر خوانندگی و سینما شد

چارلز  آزناوور این شانس را یافت تا با هنرمندان بزرگی در سطح بین المللی همکاری کند. خوانندگان تراز اولی  مانند ادیت پیاف، باب دیلن، ری چارلز، ، دالیدا ، فرانک سیناترا، آندریا بوچلی، التون جان و خولیو ایگلسیاس جایگاه هنری چارلز  را محکمتر ساخت. پشتکار و علاقه او باعث شد در معروف ‌ترین سالن‌ های کنسرت دنیا مانند تالار کارنگی به هنرنمایی بپردازد. کارنامه هنری چارلز  سرشار از موفقیت است. از ثبت ستاره مشاهیر در هالیوود تا دریافت جایزه سزار بخشی از این داستان است.

چارلز آزناوور زلزله ارمنستان

سال ۱۹۸۹ زلزله ای مهیب در ارمنستان اتفاق افتاد که  باعث مرگ سی هزار نفر شد. چارلز که نسبت به سرزمین مادری خود احساس نزدیکی می کرد، آهنگ «برای تو ارمنستان» را تنظیم کرد. او تمام درآمد فروش نسخه های ترانه را برای کمک به زلزله‌زدگان ارمنی اختصاص داد. به خاطر یک عمر فعالیت هنری و انسان دوستانه، از طرف دولت ارمنستان به عنوان سفیر دائمی در یونسکو انتخاب شد. همچنین سمت سفیر ارمنستان در سوئیس نیز به او سپرده شد. 

میدان چارلز آزناوور فرانسه 

نکته جالب اینکه در یکی از محلات پاریس نیز میدانی به نام چارلز آزناوور وجود دارد. این محل با حضور سفیر ارمنستان سال 2019 رونمایی شد.

میدان چارلز آزناوور فرانسهمیدان چارلز آزناوور فرانسه سال 2019 رونمایی شد.

بخش نظرات

اپلیکیشن تریپ

با تریپ، سفر به دور دنیا فقط چند کلیک با شما فاصله داره! از مقایسه قیمت‌های پرواز و هتل گرفته تا رزرو تورهای هیجان‌انگیز

دانلود نسخه IOS

دانلود نسخه اندروید

QRcode
برای دانلود اسکن کنید
اپلیکیشن رزرو پرواز تریپ
6Lcvc3kaAAAAALAILAp0jE_FSwTasfoo6HDqw6Xc